• Volg Studio Luz op Facebook
  • Volg Studio Luz op Instagram
  • Black Pinterest Icon

© 2019 by Studio Luz

HUS

branding

Studio Luz stond in voor de branding van HUS, de zaak van een werkpaard die uitblinkt in dakwerken en algemene renovatie. Bij HUS liggen een persoonlijke en directe aanpak en vertrouwen aan de basis van een tevreden klant. HUS is een eenmanszaak die echt vakmanschap moeiteloos combineert met een menselijke en natuurlijke touch. Vaak leidt dat tot letterlijk samenwerken met de klant zelf aan zijn project.

Die eerder Scandinavische werkwijze, leidde tot de Zweedse - maar gelukkig ook voor ons verstaanbare "HUS" en een logo in diezelfde lijn. Een puur en krachtig logo, in één oogopslag herkenbaar en passend bij de bedrijfsactiviteit was hier noodzakelijk. De H van HUS werd de vlag die de lading moest dekken. Door het verhogen van de horizontale lijn van de H, bereikten we twee vliegen in één klap. Er vormde zich een abstract huisje onder wat als specialiteit benadrukt moest worden: het dak.

Met een door Studio Luz ontworpen pullover als werkkledij én relatiegeschenk wordt de samenwerking met elke klant bekroond.